• The Chocolate House

     Min bedste veninde er endelig kommet og besøge mig. Ihh hvor har jeg glædet mig! Vi tog ind på den danske jule bazaar i dag og fik æbleskiver og kiggede på julepynt. Derefter tog ind til byen og jeg fik shoppet lidt i Sephora. Nu ligger vi bare her hjemme og ser The Vampire Diaries  og venter på at vi skal ud og spise. 
    Det kunne ikke blive en meget bedre weekend… 


    My best friend has finally arrived. I’ve been looking so much forward to see her! We went to the danish christmas bazaar today and got a danish thing called æbleskiver and looked at christmas decorations. Afterwards we went to town and I got some stuff from Sephora. Now we’re just relaxing and watching The Vampire Diaries and waiting to leave the house to go eat dinner in town. It couldn’t be a better weekend…

    Share:

    Leave a Reply