• Spontaneous trip to the hairdresser

    Oh yes she did it.. Det hele startede med min veninde og jeg sad på en cafe, hvor jeg fik en kaffe med vanilje og kanel. Uhh den var god skulle jeg lige hilse og sige! Vi fik så lige pludselig den ide at tage til frisøren, og inden for en time sad jeg i stolen hos frisøren. Som I kan se fik jeg klippet en del af, og for mig er det her hår kort. Man skal lige vænne sig til ikke at have sit lange hår dinglende ned af ryggen. Men hold dog op hvor var jeg dog lige ved at skide i bukserne! Frisøren ville have at jeg skulle læne mit hoved forover, for at klippe mit hår, efter hun havde klippet en del af og allerede der så det kort ud, men hun lige tog en ekstra gang med saksen. Skræmmende oplevelse, men jeg er virkelig blevet glad for resultatet! Hvad synes I?


    Oh yes she did it .. It all started with my friend and I sat at a cafe, where I had a coffee with vanilla and cinnamon. Uhh it was so good! Suddenly we got this idea to go to the hairdresser, and within an hour I was sitting in the chair at the hairdresser. As you can see, it’s quite short, or that’s what I think! I have to get used to not having my long hair dangling down of my back. However, I was quite scared! The hairdresser wanted me to lean my head forward, to cut my hair after she’d already cut quite a lot of and already there it was short, but then she took an extra time with the scissors. Frightening experience, but I’m really happy with the result! What do you think?

    Share:

    Leave a Reply