• Outfit of the day

  Cardigan//Moss Copenhagen   Pants//Diesel   Shoes//Bronx  Scarf//Gina Tricot(similar)

  Denne cardigan fra Moss Copenhagen fik jeg i fødselsdagsgave af min søde faster, og har stort set haft den på hver dag. Længden er perfekt her til vinter hvor det er meget dejligt at få varmet sin lille po po 😉 Man skal selvfølgelig have en jakke ud over cardiganen, når det bliver lidt koldere… Men i dag skinnede solen fra en skyfri himmel, så jeg kunne nøjes med at tage et tørklæde på.

  Jeg kunne desværre ikke være med til at fejre Halloween i foregårs, men har da holdt mig opdateret på instagram og snapchat. Mig som ellers elsker at klæde mig ud! Nå men der er ikke andet end at vente til næste år. Havde I ellers en (u)hyggelig aften? 


  I got this cardigan from Moss Copenhagen from my sweet aunt, and I have pretty much worn it every day. The length is perfect for winter where it’s nice to keep your butt warm 😉 Of course you have to wear a jacket on top of the cardigan when it gets a little colder… But today the sun was shinning, so the scarf was enough to keep me warm.

  Unfortunately I could not celebrate Halloween the day before yesterday. Me who loves to dress up, sadly had to keep myself updated on instagram and snapchat. However, I just have to wait until next year. Did you guys have a scary/fun evening?

  Share:

  Leave a Reply