• Just ordered

    Holder lige en pause fra min læsning til matematik test jeg har imorgen, så jeg tænkte jeg lige ville vise jer hvad jeg har bestilt hjem. Nemlig den her flotte sag! Tænkte lidt at have den på til nytår da den er festlig, men også elegant på samme tid. Nelly har en masse flotte kjoler, som jeg synes ville være så flotte her til julen og nytår. Kunne købe mig fattig i kjoler altså.. Nå men nu ved jeg da ihvertfald hvad jeg skal have på til nytår, altid godt at være på forhånd. Du kan købe den her 🙂


    I’m taking a short break from studying math, so I wanted to show you guys what I’ve just ordered. This pretty little thing! I was thinking about wearing it for New Years Eve, since it’s a party dress but also elegant at the same time. Nelly has so many pretty dresses, which I think would suit perfectly for christmas and New Years Eve. I could buy myself poor in dresses… Oh well, now I know what to wear for New Years Eve, always good to be ahead. You can buy it here 🙂

    Share:

    Leave a Reply