• Hello ‘short’ hair

  Nu er jeg så småt begyndt at vænne mig til mit hår, og ved af hvordan man skal style det. Mit vigtigste hårprodukt til den her frisurer er saltvandsspray! Det giver tekstur til håret, og ser vildt flot ud når man gøre det lidt messy.. Men det ved vi jo alle piger at sådan ser det kun ud derhjemme, ligeså snart man når i skole er sit hår enten fladt igen eller krøllede. 

  Lige nu venter jeg på mine veninder, hvor vi efterfølgende skal gøre os klar til min forsinkede sweet 16 fødselsdag med vennerne. Meget godt klaret man fejrer den næsten en måned senere, men ‘as we say, better late than never’ 😉


  Now I’m starting to get used to my hair and how to style it. My must have product for this hairstyle is saltwater spray! It gives the hair texture, and looks really nice when you make it a little messy… But all of us girls know it only looks nice at home and as soon as you’re at the school, your hair is either flat or curled again.

  Right now I’m waiting for my friends to come over, where we will get ready for my late sweet 16 birthday with my friends. Well done, celebrating nearly a month later, but ‘as we say, better late than never’ 😉

  Share:

  Leave a Reply