• Details

  Jeg er lige kommet tilbage fra Amsterdam med mit volleyball hold fra skolen. Det var en super hyggelig tur, bortset fra da jeg skulle vente i næsten to timer for at få min pizza vi havde bestilt på hotellet.. Vi kom på en 5. plads ud af 10 internationale skoler. Havde håbet lidt på en tredje plads, men det må blive til næste år 🙂 Nok om det, mine to favorit beklædninger her for tiden er mine nye bukser fra Zara og mine hvide converse sko. Her på det sidste har jeg set mange billeder af de her bukser på instagram, forståeligt nok! Jeg er selv helt vild med det rå og feminine look bukserne har.

  Har I forresten fået fingrene i Alexander Wang kollektionen fra H&M?


  I just got back from Amsterdam with my volleyball team from my school. I had so much fun, except when I had to wait almost two hours to get my pizza, that we had ordered at the hotel… We came 5th place out of 10 international schools. I hoped that we came on a third place, but maybe next year 🙂 Moving on! Currently my two most favorite clothing’s are my new pants from Zara and my white converse shoes. Lately I have seen many pictures of these pants on instagram, understandably! I absolutely love the raw and feminine look the pants have.

  Have you by the way got your hands on the Alexander Wang collection at H&M?

  Share:

  Leave a Reply