• A small evening update

  Her forleden var min mor og jeg til ansigtsbehandling. Det var min første ansigtsbehandling, og forhåbenligt ikke den sidste. De var utrolig søde de damer som plejede om mig. Jeg tror faktisk jeg faldt i søvn under behandlingen… De startede med at rense mit ansigt med rensemælk og derefter en skrub. Bagefter fik jeg dampede mit ansigt, det føltes godt nok sjovt, men det hjalp med at få åbnet porerne. Efter fik jeg så en maske lagt på, og så lå jeg ellers bare der og slappede af og sov 😉

  Jeg havde faktisk tage nogle billeder til jer på min mobil, men kvaliteten er simpelhen så dårlig. I må også undskylde for den dårlige opdatering, men jeg har så mange lektier her for tiden. Forhåbenligt stilner det af i næste uge.. 


  The other day my mother and I went to a facial. It was my first time having a facial, and hopefully not the last. They were incredibly sweet the ladies who took care of me. I actually think I fell asleep during the treatment… They started to clean my face with a cleansing milk and then a scrub. Afterwards I got my face steamed, it felt quite funny in the beginning, but it helped to open up the pores. After I had a mask put on, and then I was just laying there and sleeping 😉

  I actually took some pictures on my phone, but the quality is so bad. I also apologize for the bad update, but I have so much homework at the moment. Hopefully it will be better next week…

  Share:

  2 Comments

  1. Anonym
   November 18, 2014 / 8:45 pm

   Where did you get the facial ? It sounds great ! 😀

   • Sofie Clausen
    November 21, 2014 / 3:09 pm

    It was so nice, I got it at Institut de Beauté Sylvie, which is in Bouzonviller Sàrl 🙂

  Leave a Reply