• A fantastic evening

     Min aften igår var absolut fantastisk! Mine veninder kom over og gjorde sig klar og ‘got pumped’ til om aftnen som vi siger. Vi tog ud og spiste på en restaurant sammen med mine andre venner, og efterfølgende tog vi videre i byen. Mine venner sagde på et tidspunkt at vi skulle på en bar som jeg ikke kendte, og lille som luxembourg er, så burde man altså kende det meste af byen… Men uden og tænke mere over det, vandrede alle os mennesker af sted. Til min store overraskelse havde de lejet en limosine som min gave. EN LIMOSINE! Argh, det var virkelig det fedeste og hold da op hvor vi havde det sjovt med champagne og højt musik gennem byen. Selv nu synes jeg det hele virkede så uvirkeligt! Det er en dag jeg aldrig vil glemme, 1000 tak til de sødeste mennesker, I gjorde virkelig min aften fantastisk ♥


    My evening yesterday was absolutely fantastic! My friends came over and got ready and ‘got pumped’ for the evening as we say. We went out and ate at a restaurant with my other friends, and then we went to town. My friends said at one point that we were going to a bar I didn’t know, and small as Luxembourg is everyone should therefore know most of the town… But without thinking more about it, we were all walking to the ‘bar’. To my biggest surprise they had rented a limo as my present. A LIMO! Argh, it was so amazing and we had so much fun with champagne and loud music through town. Even now when I think about it, it all seemed so unreal! It’s a day I will never forget, thank you so much to the sweetest people, you really made my evening fantastic ♥

    Share:

    Leave a Reply