• What to do…

  DPP_600001

  Ja hvad skal man dog lave når alle ens venner her i Danmark er begyndt i skole, og man bare sidder derhjemme. Jeg klager dog ikke! MEN det kan da godt blive lidt kedeligt. Der bliver læst en masse blade, lakeret negle og nydt solen. Jeg glæder mig til snart at komme tilbage til Luxembourg og se mine venner…

  Det er meget sjovt at høre om hvordan mine venner her i dk er startet på gymnasium. Nu er det deres tur til at skulle møde nye mennesker, og komme ud af deres vante rammer. Sådan var det jo for mig sidste år, så jeg har glædet mig til at høre om deres meninger.


  Yeah what to do when all your friends here in Denmark are started in school, and you’re just home. I’m not complaining! BUT it can be boring. However I’m reading lots of magazines, doing my nails and enjoying the sun. I’m looking forward to come back to Luxembourg and to see my friends…

  It was fun to hear from my friends how it was to start in school. This time it was my friends turn to change school, meet new people and get out of their comfort zone. That’s how it was for me last year, so I’ve been looking forward to hear their thoughts about it.

  DPP_610001DPP_620001

  Share:

  Leave a Reply