• Wednesday Inspiration

    Her er lidt inspiration til en regnfuld dag.. Som I kan se drømmer jeg om de varme lande lige nu, gider ikke det her møgvejr. I det mindste kan jeg gå og ose lidt rundt i lufthavnen i dag og få mig en lækker sandwich fra Joe & the Juice. Rejser tilbage til Luxembourg, og imorgen tager jeg videre til Tyskland med min mor. Håber på lidt solskind så man ikke skal gå rundt og fryse hele tiden. 


    Here’s some inspiration for a rainy day… As you can see I’m dreaming about warm countries right now, I don’t want this bad weather right now. At least I can go and chill in the airport today and get a delicious sandwich from Joe & the Juice. I’m traveling back to Luxembourg, and tomorrow I’m going to Germany with my mum. Hoping for better weather so I don’t have to freeze all the time.

    Share:

    Leave a Reply