• Stine A

  Det var så den fødselsdag, som man har gået og glædet sig til i vildt lang tid og puff så er den ovre allerede 🙁 Nå men jeg har fået de bedste fødselsdagsgaver, ihhh! Glæder mig til at vise dem til jer 🙂 Her er ihvertfald en af dem. Fik den her flotte ørering fra mærket Stine A af min familie. Lige da jeg åbnede boksen og så der kun lå én ørering i troede, jeg det var en fejl, men det fandt jeg så hurtig ud af at det ikke var. Duuuh Clausen, vær dog med på moden… Den er utrolig flot og unik, og jeg elsker den lille detalje med stenen!


  I dag skal jeg til en fødselsdags frokost med hele familien. Det bliver meget godt at blive reunited igen, næsten.. Har desværre ikke taget mit kamera med, så I må undskylde for den dårlig kvalitet.   

  xoxo


  Well that escalated quickly… My birthday I’ve been looking forward to, is over already 🙁 However I’ve got the best birthday gifts, ahhh! I can’t wait to show them to you guys 🙂 Here is one of them. I got this beautiful earring from the brand Stine A from my family. As I opened the box and saw there was only one earring in it, I thought it was ​​a mistake, but I quickly figured out it wasn’t. Duuuuuh, keep on track with fashion Clausen… It is so beautiful and unique, and I love the little detail of the stone!


  Today I’m going to a birthday lunch with the whole family. Finally reunited again, almost… I haven’t unfortunately brought my camera, so I apologize for the poor quality.

  xoxo

  Share:

  Leave a Reply