• Smoothie time

  DPP_160001

  Hvis der er noget jeg elsker at få om morgnen så er det en lækker smoothie. Min favorit er blandet bær og banan, simpelt men godt!

  Nu er jeg endelig kommet hjem til Luxembourg igen. Har været væk i hele to måneder! Det var lidt mærkelig at være tilbage, men hold dog op hvor har jeg savnet mine venner her. Igår mødtes jeg med nogle venner og fik frokost i byen. Bagefter tog vi ind til et tivoli der hedder Schueberfouer som de har her i slutningen af august til starten af september. Det er virkelig hyggeligt, og især om aftenen med alle de blinkende lys og farver!


  If there’s anything in the morning I love to get, then it’s a smoothie. My favorite is mixed berries and banana, simple but good!

  Now I’m finally back in Luxembourg again. I’ve been gone for two months! It was a bit weird to come back, however I missed my friends so much. Yesterday I met up with some friends, and had lunch in town. Later we went to an amusement called Schueberfouer which they have from end of august until early september. It’s so cosy, and especially in the night with all the lights and colors!

  DPP_120001DPP_140001DPP_130001DPP_150001

  Share:

  Leave a Reply