• Pricey VS Budget

  Skærmbillede 2014-08-13 kl. 16.23.14

  kuglj

  1. here     2. here      3. here     4. here

  Jeg vil begynde igen at blogge på både dansk og engelsk. Jeg bloggede kun på engelsk det her skoleår for at forbedre mit engelske grammatik, da jeg nu skulle gå på en international skole… Men nu hvor jeg har brugt mit engelske så meget, må jeg også vedligeholde mit danske ;) Nu er min blog også endelig kommet på plads, og jeg har masser af indlæg til jer!


  I’m blogging again on danish and english. I blogged on english this school year to improve my english grammar, since I was beginning at the International School of Luxembourg… But now that I have used my english so much, I’ll have to keep up with my danish as well ;) Now my blog is finally working, and I have lots of post for you guys!

  Share:

  Leave a Reply