• #pictures from my phone

    jj.

    Hold da op hvor har den her uge gået hurtigt, eller er det bare mig? Føler lige det har været weekend, men jeg har da også oplevet en del her på det sidste. Har været ude og spille laser tag, skal lige siges jeg kom på en anden plads ud af 10 og ja det var både drenge og piger! Var ude og køre på Segway i sidste uge med min mor og stedfar og nogle af vores venner, hvilket var vildt sjovt. Der var nogle rimelige flotte steder jeg ikke havde været før. Jeg været til fødselsdags fest hos min veninde som fyldte 16, så der var der også gang i den. Ellers så har jeg bare slappet af og nydt solen som ligepludselig er kommet frem. Så lækkert! :)


    Wow, is it just me or has this week been going so fast? It feels as if its only been a week, but I’ve also experienced a lot lately. I’ve played laser tag, and I came second place out of 10, and yes there were boys and girls! Just saying.. I went on a Segway last week with my mum and my stepdad and some of our friends, which was so much fun. There were a  few pretty places that I haven’t seen before. I also went to a birthday party at my friend who turned 16, and that was fun as well. Otherwise I’ve been chilling and enjoying the sun, which has suddenly appeared. So nice! :)

    Share:

    Leave a Reply