• Lunch with the Fam Bam

    I går havde vi ikke skole, så jeg tog ind til byen for at mødes med mine venner. Vi fik frokost på Urban, hvor de har de lækreste wraps! Vælger altid den med spicy kylling, mums.. Bagefter skulle jeg op på min skole og arbejde på vores film projekt vi er i gang med. Vi skal lave en remake af en scene fra Rainman, og jeg skal spille Tom Cruise. Mig som altid griner, har det svært med at holde masken, men indtil videre går det meget godt 🙂


    Yesterday we didn’t have school, so I went to town to meet up with my friends. We had lunch at Urban, where they have the most delicious wraps! I always get the one with spicy chicken, yum.. Afterwards, I went to my school to work on a film project we are doing. We’re making a remake of a scene from Rainman, and I have to play Tom Cruise. Me who’s always laughing, is having a hard time keeping a straight face, but so far I think I’m doing well 🙂

    Share:

    Leave a Reply