• Fall is coming

  collageihl-

  Solen skinnede fra en skyfri himmel her forleden, så jeg måtte da lige ud og få et par billeder af mit sommer outfit. Man kan allerede mærke at vejret er begyndt at blive koldere her i Danmark, så nu er det frem med sine sweatshirts og lange bukser. Kunne de ikke lige være blevet gemt væk i skuffen lidt endnu?

  Igår var min mor og jeg inde og shoppe lidt i byen, og alle deres efterårskollektioner var selvfølgelig kommet på hylderne. De havde virkelig meget flot tøj, og jeg fik da også shoppet lidt så jeg er klar til skolestart!


  The sun was shinning the other day, so I had to get some pictures taken of my summer outfit. You can already feel that it’s getting colder here in Denmark, so now we have to find our sweatshirts and long pants again. Couldn’t they just have stayed in the drawer a little bit longer?

  Yesterday my mum and I went shopping in town, and of course they had all their fall collections in the stores. There were so many pretty things, and I also got some clothing, so I’m ready for school!IMG_9919blogDPP_80001 DPP_90001DPP_100001DPP_110001

  Share:

  Leave a Reply