• Boots with the…

  DPP_490001

  Shirt/Custommade  Jeans/Diesel  Boots/Billi Bi  Necklace/Pandora  Bracelet/Story

  Kunne ikke tillade mig at sige ‘fur’ nu hvor jeg ikke har en, endnu! Det kunne jo være man var heldig at få en til sin fødselsdag, af de fake altså.. Ellers så må jeg spare sammen til en. Jeg er simpelhent så glad for den her bluse jeg købte mig i sommers. Blonderne for neden er lige prikken over I’et til at gøre looket mere feminint end råt.


  I couldn’t really say ‘fur’ now that I don’t own one, yet! I hope that I’m lucky to get one for my birthday, one of the fake ones of course… Or else I’ll have to start saving some money for one. I am quite glad for this blouse, I bought this summer. The laces at the bottom is the finishing touch to make the look more feminine than raw.

  DPP_500001 DPP_510001 lljæDPP_520001

  Share:

  Leave a Reply