• BB Cream – Garnier

    Nu kan man godt mærke sin farve er ved at forsvinde stille og roligt, og man bliver blegere og blegere i ansigtet. Jeg plejer aldrig at bruge foundation eller BB Cream til hverdagen, men eftersom jeg har hørt så meget godt om BB Creams, ville jeg give det en chance. Den her fra Garnier er virkelig god, ligger naturligt på huden og den dækker lige tilpas. Jeg valgte farven light, som passer utroligt godt til min hudfarve. Var dog i tvivl om jeg skulle vælge deres mørke, da jeg købte den i sommers hvor jeg stadig havde farve i ansigtet, men thank god jeg ikke gjorde det! Så havde jeg nok lignede en dulle nu, haha 🙂 


    You may have noticed that your tan is fading, and you’re getting paler and paler. I usually never use foundation or BB Cream for everyday life, but since I have heard so many good things about BB Creams, I’d give it a try. This Garnier is really good, it lays naturally on the skin and it covers just right. I chose the color ‘light’, and it fits perfectly with my skin tone. However, I had a dilemma whether I should choose their dark BB Cream, cause I bought it last summer when I still had color in my face… But thank god I didn’t! I would probably have looked like a bimbo now, haha 🙂

    Share:

    Leave a Reply