• Back from Antwerp

  kljæk

  Jeg kom hjem i dag fra Antwerpen med mit volleyball hold, og hvis der er nogen som er trætte så er det mig! Det var første gang jeg at skulle blive ”housed” af en familie fra den internationale skole vi skulle spille imod. De var rigtig søde, og om aftnen gik vi ud og spiste efter vi havde spillet. Vi vandt to kampe i dag og tabte en, men det var en tæt kamp den vi tabte!

  Tror jeg sætter mig til at se en film, men falder nok i søvn om ikke så længe..


  I’m back from Antwerp with my volleyball team, and if someone’s tired, then it’s me! It was first time I got ”housed” by a family from the international school which we played against. They were so nice, and we went out for dinner after our game. We won two games today and lost one, but it was a close game the won we lost!

  I think I will watch a movie now, but I’m probably going to fall asleep soon…

  Here’s some few snaps from the trip :)lkn

  Share:

  Leave a Reply