• As I promised

  DPP_170001

  Som jeg lovede ville jeg lave en video fra Bornholm, og den er nu endelig blevet færdig! I kan finde den her. Jeg har virkelig haft en dejlig sommer, og oplevet en masse. Tiden går så hurtig, og nu er min sommerferie slut for i år. Jeg skal i skole imorgen, hvilket bliver dejligt så jeg kan se alle mine venner igen. Mangler lige at få købt de sidste par småting ind, og ellers så er jeg klar til et nyt sjovt og spændende år(..og hårdt.)


  As I promised you guys, I would make a video from my trip to Bornholm and I’m finally done with editing it. You can find it here. I’ve had a really nice summer and experienced a lot of stuff. Time goes by so fast, and now my summer holiday is over. Tomorrow it’s school again, which will be nice so I can see all my friends again. I only need to buy some stuff for school, otherwise I’m ready for a new fun and exciting year(..and tuff.)

  DPP_180001DPP_190001DPP_200001DPP_210001DPP_220002DPP_230002

  Share:

  Leave a Reply