• Fake fur jackest

    Fake fur jackest

    Jeg synes virkelig der er så mange flotte jakker, og jeg er især helt vild med den lyserøde nede i venstre hjørne. Sikke en overraskelse hva? Er igang med at lave min ønskeliste til min fødselsdag, tænk at jeg bliver 16 år i næste måned? Nu er snart lille mig ikke så lille mere.. MEN det betyder også der skal holdes party! ;) Skal have planlagt min fødselsdag, og finde ud af hvor det skal holdes. Der er egentligt mange ting man skal tage højde for, når man planlægger sådan en fest. Clausen må tilbage i tænkeboksen…


    There’s so many pretty jackets, and I especially love the baby-pink jacket in the left corner. What a surprise huh? I’m making my wish list at the moment for my birthday party. Next month I’ll be 16 years old! Soon little me is not so little anymore… BUT it also means there will be a party! ;) I need to plan my birthday party, and figure out where to have it. There’s quite a lot of things you have to plan though. I think Clausen will have to go back and start thinking now… 

    Share:

    Leave a Reply