• Cosy day…

  Forleden var min veninde og jeg på Coffee Lounge, og lave lektier. Yeheeew… Men det er nu alligevel et hyggelig sted til at slappe af, OG så har de en virkelig god caramel macchiato og andre søde sager! Jeg hader kaffe, men lige den her smager nu egentlig meget godt. 

  Jeg tager i fitness om ikke så længe til body shape, med nogle af pigerne fra min skole. Bodyshape og Zumba er helt klart mine yndlings hold! Har prøvet Step, men det er lidt for kedeligt til mig. 

  Imorgen har vi IGCSE eksamen i engelsk! Nu må vi se hvordan det kommer til at gå, da det er lidt anderledes end i Danmark.

  Wish me luck! 

  Translation: The other day my friend and I went to Coffee Lounge and did homework. Yeheeew… But it’s actually a nice place to relax, AND they have a really good caramel macchiato and other sweet stuff! I usually hate coffee, but this one tastes really good. 

  I’m going to the gym soon to do body shape, with some of the girls from my school. Body shape and Zumba is definitely my favorite teams! I’ve tried Step, but it’s a bit boring. 

  Tomorrow we have IGCSE exams in English! Lets see how it goes, as it’s slightly different compared to the schools in Denmark. 

  Wish me luck!

  Share:

  Leave a Reply