• New in from Paris

  Min mor er kommet hjem fra en shopping tur i Paris med hendes veninder. Jeg ville helt vild gerne havde været med, men jeg hørte at vejret havde været noget øv desværre… Nå men min mor kom hjem med det her til mig. Uhhhh hvem kan ikke lide gaver? Jeg har snakket om mærket Maison Scotch før, og da jeg så hun havde sådan en pose med hjem, kunne jeg ikke andet end at hoppe op og ned af glæde. Jeg er utrolig glad for t-shirten, og jeg havde den allerede på dagen efter i skolen. Parfumen Sensual er fra et undertøjsmærket som hedder Intimissimi. Den er suuuuper god! Og den lille clutch taske er da bare fed. 

  Paris, where else… 😉

  Translation: My mum is back home from a shopping trip in Paris with her friends. I wished that I could have come with her, but I heard that the weather had been bad unfortunatel … Well, my mom came home with this for me. Uhhhh who doesn’t like presents? I’ve talked about the brand Maison Scotch before, and I was so excited when I saw she had a bag from there. I’m so happy about the t-shirt, and I already had it on the day after. The perfume Sensual is from an underwear brand called Intimissimi. It’s sooooo good! And the little clutch bag is just fabulous. 

  Paris, where else… 😉

  Share:

  Leave a Reply