• I wouldn’t mind wearing #1

  I wouldn't mind wearing

                                                    

  Moss Copenhagen har noget virkelig fedt og afslappet tøj, og så er kvalitet super god! Jeg har selv et par shorts derfra, og jeg lavede også et blog post om det her. Jeg har drømt om skoene som er på billedet i så laaaang tid , og da jeg endelig kom til Danmark og ville prøve dem i deres butik passede de overhovedet ikke i størrelsen 🙁 Det var virkelig surt… Øv øv, så nu må jeg prøve at finde nogle andre.

  Translation: Moss Copenhagen has some really cool and casual clothing, and the quality is super good! I have a pair of shorts from there, and I also did a blog post about it here. I’ve been dreaming about the shoes above for so loooong, and when I finally came to Denmark and tried them on in their shop, they didn’t fit 🙁 That sucked! So now I’m trying to find some others.

  Share:

  Leave a Reply