• A Chill Friday

  I dag har jeg fri fra skole, fordi der er forældre møder hele dagen. Hvor lækkert er det lige? Jeg havde alle mine møder igår, og det gik godt… Så i dag har jeg bare tænkt mig at slappe af og nyde at være hjemme.

  Igår havde jeg tøse aften med nogle piger fra min skole, som var vildt hyggelig. Der blev snakket og set gyser film, skal lige siges jeg hader gyser film. Oh well, jeg sov bare, igennem hele filmen.

  Translation: Today I’m off from school because there are parents teacher conference all day. How nice is that? I had all my meetings yesterday and it went well… So today I’m just going to relax, and enjoy being home.

  Yesterday I had a girls’ night with some girls from my school, which was really nice. We talked a lot and watched a horror movie, just so you know guys, I hate horror movies. Oh well, I just slept through the whole movie.

  Share:

  Leave a Reply