• Next stop..

    Jeg skal til Milano for første gang, og jeg glæder mig helt vildt! Mode byen, af alle byer.. Jeg kommer sikkert til at tage så mange billeder, at der ikke er plads på mit kamera. Jeg elsker at rejse, hvis I ikke allerede har fundet ud af det 😉 og besøge nye steder. Milano er helt klart på min liste af byer jeg vil besøge! Skal nok få opdateret bloggen, med en masse billeder 😉

    I’m going to Milan for the first time this weekend, and I’m so excited! The fashion city of all cites.. I’ll probably take so many pictures, that my camera can’t even store it. I love traveling the world, if you haven’t noticed yet 😉 and go to new places. Milano is definitely on my top list of places I want to travel to! I will update my blog with lots of pictures.   

    Share:

    Leave a Reply