• Boyfriend jeans

    Endelig fik jeg et par boyfriend jeans. Har været lidt i tvivl om jeg skulle købe dem, da de sidder løst.. Men nu købte jeg dem alligevel, og det er noget af det bedste jeg har gjordt. De er så behagelig at have på, og jeg synes de ser så fede ud med hullerne. Min mor kan tilgængæld ikke forstå hvorfor bruge så mange penge på bukser med huller i, men det er jo hele ideen med boyfriend looket, eller det synes jeg ihvertfald. Du kan købe dem her!

    Finally I bought a pair of boyfriend jeans. I haven’t been sure if I should buy them as they are a bit loose… But I bought them anyway, and I’m so glad that I did. They are so comfortable to wear, and I  love the ripped look. My mum doesn’t really understand why I want to use so much money on jeans with holes, but that’s the whole idea of the boyfriend look… or that’s what I think. You can buy them here!      

    Share:

    Leave a Reply