• What’s on my mind..

    Jeg skal snart til Dubai i næste måned, og kan slet ikke vente! Det er så vildt, kan slet ikke forstå det. Det er så det der bliver min ferie i stedet for skiferie, men det er helt i orden med mig 😉 Ville også rigtig gerne have været på skiferie, men man kan jo ikke det hele. Eller kan man? Hvis det ikke skal være helt løgn, har de faktisk indedørs ski.. Så måske skulle jeg lige tage et smut forbi og se hvordan det er. Glæder mig så meget til at få taget en masse billeder, og nyde solskinnet. 

    I’m going to Dubai next month, and I can’t wait! It’s so crazy, I can’t even believe it.. So this is where I’m going instead of going on ski vacation. I really wanted to go on ski vacation, but you can’t do everything at one time. Or can you? Well actually they have inside ski resort in Dubai.. haha maybe I should take a look, and see how it is. I’m looking so much forward to take a lot of pictures, and enjoy the sunshine. 

    Share:

    Leave a Reply