• Outfit

  Coat/Zara  Shorts/Zara  Shoes/ Billi Bi  Shirt/Vila  Scarf/Zara  Watch/Invicta

  Fik de her shorts i julegave, og er simpelthen så glad for dem! De er fra Zara, og jeg elsker blonde detaljen. De er virkelig fede til at style med en hvid skjorte, men generelt er de bare nemme at style.

  I lørdags tømte min mor og jeg butikken i The Body Shop. Der var udsalg på det meste af det de havde, og min mor og jeg elsker The Body Shop! Har faktisk også en læbestift på, på billedet fra The Body Shop.

  I got these shorts for Christmas, and I’m so happy for them! They are from Zara, and I love the lace detail. They are really nice to style with a white shirt, but they are also general easy to style. Saturday my mum and I bought so much from The Body Shop. They had a huge sale on everything! And my mum and I love The Body Shop. I’m also wearing a lipstick from there in the picture. 

  Share:

  Leave a Reply