• Christmas presents

    Her er nogle af mine yndlingsgaver jeg fik her til jul. Jeg har gået og ønsket mig den her parfume i så lang tid, og hvor heldig kan man være! Jeg fik også det her virkelig flotte smykke. Jeg kendte ikke selv mærket Dyrberg/Kern, men hold da op hvor er det en flot halskæde. Du kan finde flere af deres flotte smykker HER. Puden kan jeg også rigtig godt lide, og den passer perfekt til mit nye værelse. Nu var det ikke så længe før jeg får mine ting fra mit gamle værelse i Danmark her til mit nye værelser her i Luxembourg.. Så kan jeg endelig få pyntet lidt mere op, og snart lave en roomtour. 

    Here are some of my favorite presents I got for Christmas. I have wanted this perfume for so long, and it smells so good! I also got this beautiful necklace. I actually didn’t know the brand before I got this necklace.. You can check out their homepage HERE. The pillow is so nice, and it fits perfectly into my new room. Soon I’ll get my stuff from my old room in Denmark delivered to me here in Luxembourg, and finally I can decorate my room. When I’m done with my room, I will make a room tour.  

    Share:

    Leave a Reply