• Trend coats

  Trend coats

  Trend coats by sofieclausen featuring a zara coat

  Zara har nogle virkelige fede trend coats i de her lyseblå – og røde farver! Kunne godt tænke mig den lyseblå… Jeg har selv den med leopard printet fra Vila. Synes den er fed og anderledes, men det er desværre lidt for koldt til at have den på nu, medmindre jeg har en tyk sweater på. Jeg håber jeg får lidt penge efter jul, så jeg kan købe den lyseblå fra Zara.

  Zara has some really nice trend coats, especially the baby blue and pink. I really want the baby blue coat! I hope I get enough money after Christmas so I can buy it. It’s so nice, and it looks so comfy to wear. I have the one with the leopard print from Vila. I love it so much because it’s kind of different, but it’s a bit to cold to wear now unless I wear a thick sweater. 

  Share:

  Leave a Reply