• #Photo Booth

  Smil, smil, smil! 

  Her igår kom jeg hjem fra Amsterdam med mit volleyball team. Virkelig fed tur! Vi kom på en femte plads. Det er en masse internationale skoler som dyster mod hinanden i volleyball og fodbold. Det var super hyggeligt, men også ret hårdt at skulle stå tidligt op om morgnen..

   Jeg kom hjem til en masse flyttekasser.. Så her i dag har jeg fået pakket ud, og gik en tur ind til byen og fik frokost med min mor og stedfar. Vores lejlighed er virkelig blevet indrettet flot! Jeg skal nok få taget nogle billeder snart, skal bare lige have indrettet mit værelse først.. 

  Kan godt mærke at vinteren snart er på vej! Og hvis der er noget jeg hader så er det vinter.. Har fået to nye jakker, som jeg snart må lave nogle outfits med. 

  Håber I har det godt!

  Share:

  1 Comment

  1. Kathrine Løkke Lorentzen
   November 10, 2013 / 5:16 pm

   Håber det går godt sofie <3 <3

  Leave a Reply