• Outfit

  One pieces/Vila  Boots/Billibi   Bag/H&M   Necklace/Pieces   Jacket/Global    Rings/Spinning  Bracelets/Story 

  Her i dag skulle jeg ud til en fødselsdag, og jeg har i så lang tid ville have min flotte buskedragt på. Jeg fik den på udsalg i Vila til kun 200 kr! Jeg gad virkelig godt også have den på i skolen, men der skal jeg nok skifte min jakke ud med en striktrøje, så det ikke ser alt for pyntet ud.

  Jeg vil prøve at begynde også at skrive på engelsk, nu hvor jeg er flyttet til Luxembourg kan jeg ligeså godt vænne mig til det 😉 Så undskyld hvis der er nogle stavefejl..

  This is my outfit for a birthday today. I really wanted to wear this one pieces for so long! It’s from a danish brand called Vila, and it only costed 27 euro. I also want to wear it in school, but instead of the jacket I’ll wear a sweater so it’s not to ‘party-ish’. 

  I will try to write my blog also in english, so I’m sorry if I made any spelling mistakes.

  Have a nice day! 😉     

  Share:

  Leave a Reply