• Hårprodukter: got2be

    I må undskylde at der har været stille her på bloggen.. Der er lidt stress på herhjemme, da vi skal flytte igen igen, og jeg rejser til Amsterdam her på onsdag med mit volleyball team og så har vi også masser af lektier.

    Nå men her da jeg var i Danmark, købte jeg de her to hårprodukter. Smooth ‘n chic putter du i håndklædetørt hår. Det er et virkelig lækkert produkt som gøre dit hår blødt og det er også varmebeskyttende! Og så dufter den også ret godt.. Hvis man har krusede krøller, er den virkelig god til at holde dem på plads, og man får et glansfyldt finish. 

    Jeg plejede på et tidspunkt at bruge heat protection når jeg skulle tørre mit hår, men så da jeg løb tør for det, fik jeg aldrig købt noget nyt, så nu vil jeg prøve med denne her fra got2be. Dit hår tager ligeså meget skade af at blive tørret, som krøllet eller glattet, så en god ting er at spray heatprotection i håret før du tørre det. Den her skulle være rigtig god til at holde håret sundt og formindske at få spaltede spidser.   

    Share:

    Leave a Reply