• My favorite beauty stuff..

  Her er mine yndlings skønhedsprodukter som jeg bruger i min hverdag..

  1. Pantene shampoo/conditioner

  De er virkelig gode, hvis du vil have silkeblødt hår! Hold nu op.. Jeg har aldrig haft så blødt hår som nu, det er helt vildt hvad de gør. 

  2. The Body Shop – Eye cream 

  Deres vitamin E eyecream er altså også et must hvis man som mig har mørke render under øjenene. Jeg synes selv den har hjulpet lidt, og den er også rigtig fugtgivende. Den er til alle hud typer.

  3. Abercrombie & Fitch – perfume No.1

  Det er min yndslings perfume! Den har en lidt speciel duft, men det ved vi jo alle som shopper i A&F.. Og prikken over i’et ser den også så fin ud med den blå sløjfe. 

  4. Sephora – Color Reveal Lip Balm

  Det er en læbepomad der tilpasser din pH, som skaber den her pinke nuance. Der går ikke andet end et par minutter, så har dine læber fået en lyserød farve. Den er virkelig god hvis man skal skynde sig ud af døren, eller bare prikken over i’et i din hverdags makeup. 

  5. Mascara – Provocateur(lyserød)

  Den er fra GOSH, og den er super god hvis man vil have lange og adskilte vipper. Den klumper ikke, og børsten er heller ikke så stor.. Men nu foretrækker jeg jo volume, så efter den påfører jeg den grønne mascara Max bold curves fra Rimmel London. Børsten er ret kraftig, og den kan også komme til at klumpe en del. Jeg vil klart anbefale at bruge den efter man har lagt et lag mascara fra et andet mærke. Det kan hurtig blive sjusket hvis man kun bruger den, men når jeg bruger den som mit andet lag så gøre den mine øjenvipper fyldige og lange!

  Eyebrow designer gel  – Kiko

  Mine bryn kan nemt se rodet ud, hvis jeg ikke har brugt den her gel. Det også en af mine yndlings produkter i hverdagen. Jeg elsker store og fyldige øjenbryn, og den her holder dem helt klart på plads!

  Share:

  Leave a Reply