• My wishes’..

    Har fundet nogle ting jeg ønsker mig til min fødselsdag, men der er stadig lidt tid endnu. Har først fødselsdag i oktober.. Jeg er så småt ved at pakke mine shorts væk. Her til morgen kunne jeg se mit eget åndedræt! Helt ærgerligt, ikke allerede.. Men solen kom frem senere på dagen, så nu begynder jeg at kigge på lidt varmere tøj. 

    Nå men jeg er startet i skole, og jeg må sige det var godt nok forvirrende første dag! Jeg var vandt til i min gamle klasse, at man sad der hele dagen og lærerne kom til ens lektioner.. Nu er det omvendt. Nu skal man selv ud til klasserne HVER lektion. Det er lidt af en udfordring når lokalerne ligger alle mulig steder på skolen.. Men det er så fed en skole, og har allerede fået masser af nye veninder. Har allerede fået masser af matematik, fransk, engelsk lektier osv.. Så det må jeg vidst hellere komme i gang med 😉 

    Share:

    Leave a Reply