• DIY: Bracelets

  Man kan købe nylon trådene i Panduro Hobby, og de findes i masser af farver. De har også vildt mange flotte perler, kunne købe mig fattig i dem! Nå men jeg har prøvet at lave en tutorial på at knytte et armbånd. Når man først er kommet i gang er det ikke så svært som det ser ud.

   Her har jeg taget omkring 30 cm. snor på den lille og ca. det dobbelte med den lange snor, men det var lige på et hængene hår at det lykkedes at knytte færdigt.. Så snorene må gerne være lidt længere end det som jeg har gjordt på billedet 🙂 

  Det er lidt svært at forklare i tekst hvordan man knytter, så nu har jeg lavet en collage som jeg håber I kan bruge 😉 I billede 9, har jeg taget en lighter og brændt enderne. 

  Der er en anden metode at lave sin ”lås” på, men den har jeg desværre ikke lært.. Så jeg gøre det på den her måde. Det er det samme som man skulle i første collage mht. knytningen. 

  Share:

  Leave a Reply