• Bye bye Denmark

  Farvel til Danmark og hej til Luxembourg. Ja jeg flytter til udlandet igen d.25 august.. Har også boet i USA i 2 år da jeg var mindre. Det var virkelig fedt at bor derovre, man kan godt savne det engang imellem.  

  Det bliver min 8. gang jeg skal flytte, og i hvertfald ikke den sidste gang! 😉 I Luxembourg skal jeg gå på en international skole som hedder International school of Luxembourg. Det bliver en kæmpe oplevelse som jeg glæder mig vildt meget til. Har været i Luxembourg masser af gange, har lidt familie og min mors kæreste bor dernede.. Så det er heldigvis ikke helt nyt for mig.

  Nu vil jeg ikke gøre indlægget så langt, men jeg er igang med at pakke,

   og forberede mig på et nyt kapitel i mit liv. Har sommerferie til d. 28 august, hæhæ.. 😀

  Share:

  Leave a Reply